English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Март 2018

Едни дизайнерско дуо привлича вниманието на модните експерти в австрийската столица. Това е BIPONE, на младите Биляна и Петър Пелови.
Биляна е завършила през 2003 година специалност "Моден дизайн" в НБУ - София. Двамата работят от седем години заедно, показват първите си колекции в България, но решават да потърсят друга среда. Откриват в началото на 2007 година бутик BIPONE Design Atelier в австрийската столица. Още същата година те са избрани заедно с още десет дизайнерски къщи от Австрия да представят своята настояща колекция на конкурса BLICKFANG - дизайнерско изложение за мода, бижута  в Цюрих (Швейцария). Модния сайт notjustalabel (не само марка!) ги включва в каталога си, партнират с voiceoflove.

В сайта на българите в Австрия четем: "В самото сърце на Виена, в ситито, на улица Zedlitzgasse 11 е красиво аранжираното, като приказка модно ателие на двамата български дизайнери . Пресичайки техния праг, човек се потапя в света на лукса и ексклузивитета, място където модата е у дома си. Хората имат различни вкусове и критерии, но всеки, който държи на уникалността, качествените материали, изпипаните детайли, ръчната изработка и доброто обслужване, ще се почувства при тях точно на място." 

Живота на симпатичната двойка е динамичен. В неделния ден те се подготвяха за поредното ревю, но въпреки това Петър намери време да отговори на мейла ми и да благодари за материала, който подготвих за тях, с което затвърди впечатленията ми за фин млад човек, такъв какъвто го видях и във видео материала с интервюто на Людмила Хаджийска от Бригада. Този материал ми помогна да съставя статията. Снимка - voiceoflove.

Други материали за млади дизайнери
750 дни ателие Bipone в центъра на Виена
Познаха ги по дрехите...
Млади български дизайнери с модели от новите си колекции
Why you fashion?
Георги Флоров и модния дизайн
Нели Митева – дизайнерска визия
Антония Пашова с поглед към visioNNext
Александър Гергинов - visioNNext ! ... искам да се случи
Вяра Бориславова - Дизайнерското изложение visioNNext е дълго чакано събитие
Мария Бандевска Subway stories за VisioNNext
Конкурентноспособни ли са дизайнерите !

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News