English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018

Чорапи са част от герила маркетинг промоцията на фирмата за облекло LittleMissMatched в Ню Йорк. Компанията излиза на улицата през отминалия месец август с хрумване да привлечат хората към техните магазини в търсене да чифтосат два чорапа. Посланниците на бранда са излезнали на улиците, където има голям трафик от хора, с колички тип "сладоледени", в специален дизайн, представяйки колекция от навързани текови чорапи. Всеки чорап е поставен в сладоледена чашка, заедно с няколко бонбона, която се връчва на спрелите се минувачи. На дъното на чашката има покана да отидат до най-близкия магазин на LittleMissMatched и да намерят близък познайник на получения чорап. Тези, които са стигнали до магазина ще трябва да купят нещо друго от там, за да получат чифта. Това може да бъде направено и с онлайн поръчка.
Компанията също така използва промоцията, за да улови данни за потребителите. Всеки, който попълни данните си във входна карта, ще бъде включен в томбола и ще има шанс да спечели кутия "mismatched mania"
Кампанията е организирана, за да повиши познаваемостта за бранда и да привлече потребители в магазините.   
При създаването си, компанията става известна с продажбата на нечетно чифтосани чорапи, за вдъхновение на момичетата, които искат да изразят себе си. Освен чорапите, фирмата продава чорапогащи, артикули за учебната година, т-шърти, постелно бельо и книги.

По информация на http://promomagazine.com 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News