English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
Преди няколко дни ми се появи необходимост да си набавя снимка за документи, направена в студийна обстановка във все още непознатия Пекин. Къде да отида, за да свърша работата още същата вечер ? Как да реша сам задачата, без да досаждам някому за поредното упътване в многомилионния град ?

Зададох си въпроса, дали съм виждал фото студио, някъде в квартала, където живея и работя. Питайки се за студиото, в съзнанието ми изникна нещо оранжево и едно познато лого, което се надявах да съм виждал на едно или две места.

Упътих се към първия обект, където се оказа, че оранжевия цвят е част от интериора на магазин за мобилни телефони, нещо като софийското 2be, а фото нямаше. Продължих към следващата цел, даваща ми сигнали и не след дълго се озовах пред фотостудио, с логото на Коdак, покрай което бях минал един път, без да съм имал нужда да го ползвам.

Така чрез уникалното си лого, работещо в унисон с привличащия оранжев цвят, Коdак ме повика персонално в студиото си. Аз си платих стойността на продукта, обичайно по-скъп от този на конкурентните фирми, които явно не са ми изпратили подобно съобщение, но останах доволен от направената връзка и обслужването. Зная, че при повторна необходимост от същия продукт няма да се колебая  към кого да се обърна.

Този материал е началото на един разговор са модната комуникация. За да проследите всички статии, следвайте връзките в тяхната последователност ... 
По времето, когато този разказ бе написан, аз не знаех за новото лого на Кодак, а и ателието не беше махнало старото лого, което виждате тук.

Модната комуникация
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News