English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Февруари 2018

Някои страни и организации имат практики да организират мисии за продажби на модни облекла в чужбина, други предпочитат да бъдат домакини на мисии от чужбина. За едно проведено мероприятие от втория вид, научавам от съобщението на руската компания FAREXPO в портала “Fashion Industry”, сайт на специализирана изложба в Санкт Петербург и организатор на въпросната акция.

От 22 до 26 май 2008 година, FAREXPO организира група купувачи в едно пътуване до Италия. Целта е запознаване с новите колекции на фирмите, членуващи в Асоциацията за мода във Варезе и да се установят делови отношения. В групата влизат купувачи от Большой Гостиный Двор, департмент магазина Московский, ТЦ Сампсониевски, веригата магазини Lady and Mister style, групата компании Мегаторг, холдинг компанията Псковпишепром.

През първите два дни, гостите се запознават с широк асортимент на облекла, представени от регионалната Асоциация за мода във Варезе и се срещат с 45 италиански фирми, производители, някои от които са постоянни участници и в изложението в Санкт Петербург. Следващите два дни са посветени на посещението на изложението Moda Prima в Милано, където са представени над 150 колекции от сезони есен-зима 2008-2009 и пролет-лято 2009 година.

Между компаниите, с които купувачите установяват контакт са фирмите ВENETTON, VALMA, BERTOLO, DANA, VEMA, CITA, STELLA DUE GI, OLIMPIA, DORI, MORETA, VEMA, SERGAL, ANNA CRISTY, SFIZIO.  Някои купувачи правят и своите директни поръчки. Интересна културна програма съпровожда събитието.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News