English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
19 Март 2018

Ан Тейлър Корп. обяви, че нетните продажби за четирите седмици на октомври, които завършиха на 29 октомври 2005 г. са увеличени с 11.7 % на общо 175.9 милиона щ.д. спрямо 157.4 за същия период на 2004 г. Кей Крил, главен изпълнителен директор на компанията, обяви, че това е трети последователен месец с позитивни резултати. Ние продължаваме да предлагаме "гардеробни" облекла в стила на марката. Отчита се намаляване на наличностите с 17% на квадратен фут, спрямо предходната година. През октомври компанията откри 12 нови магазина, като техния общ брой стигна 820 в 46 американски щата, при увеличение на продажната площ с 14.9 % спрямо същия период на предишната година. От тях 407 магазина продават Ann Taylor LOFT, 364 магазина само Ann Taylor и 49 са магазини на производител.

Какво ни показват тези цифри?

Средно всеки от тези магазини е реализирал около 214.5 хиляди щ.д. или дневни продажби за около 7150 щ.д. и около 60-80 броя облекла. Забелязваме намаляване на разходите за продажбена площ, в следствие по-бързи обороти при продажбите. Анн Тейлър има две основни марки. Ако продадат по 5 броя от модел и марка в магазин на месец, за този месец Ан Тейлър трябва да има произведени около 2000 броя. В основата на тези резултати виждаме разнообразието на модели и откриване на нови магазини, съчетано с намаляване на разходите.

Информация: от сайта на компанията.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News