English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Април 2018

Една малко известна у нас португалска фирма Onara, независимо от трудностите, върви по пътищата на утвърждаване на международните пазари. През изминалата година марката навлезе в четири нови страни при нови  30 мултибрандови магазина. С инвестиция от 150 000 евро, използвани за популяризиране на колекцията пролет-лято 2007 г., марката Onara се представи на новите пазари в Германия, Швеция, Англия и Ирландия. 
Създадена през 1976 година като семейна фирма, днес Onara е представена вече в 17 страни и 550 мултибрандови магазина. Освен тях имат и 19 собствени магазина - 5 в Португалия, другите в Чехия, Испания, САЩ, Мексико, Белгия, Обединените арабски емирства и Ангола. През 2007 се планират нови магазини в Мадрид, Барцелона, Антверпен и Атланта. 
Генералния директор на фирмата José Miguel Barros отчита трудностите за навлизането на португалските продукти на международните пазари. Все пак условията през последните години и не на последно място след европейското футболно първенство се подобряват. Много журналисти, които прекарват дълго време по време на шампионата изписват материали подобрили имиджа на страната. Португалските имигранти също допринасят за това. Днес Португалия е позната като място, което има едновременно история, култура и е също така модерна нация.
"Винаги, когато ангажираме нови търговски агенти в нова страна, ние ги довеждаме в Португалия, за да се уверят в красотата и духа на страната, за да могат освен нашите продукти да издигат и имиджа на страната", добавя Barros.

 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News