English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Февруари 2018

Клиентите желаят да виждат магазините за дрехи отворени всяка неделя. В допъление, магазините трябва да подобрят обслужването и да информират потребителите за новостите в търговията с облекла чрез брошури, каталози и електронна поща. Това сочат резултатите от изследването "Пазаруване и поведение 2007", проведено от Trendbox (www.trendbox.nl ) по поръчка на фирмата за маркетинг и комуникации Alta (www.alta.nl).
От особено значение за търговците на мода са поведението и отзивчивостта на персонала в магазините, който да предлага на клиентите нова и различна дреха. Според проучването, проведено сред хиляда потребители на възраст над 16 години, пазаруването на дрехи се определя като "необходимо зло".

ИЗТОЧНИК: Textilia

Коментари
Eли Ангелова 07/07/2007 11:32
eli_angelova@dir.bg

Изключително добра идея!

Истината е, че ако подобно проучване се проведе и у нас, резултатите ще са същите. Просто през седмицата хората са все по-заети и време за ползотворно пазаруване одтават почивните дни. Също така не е лошо магазините за дрехи да разнообразят маркетинговата си стратегия с инструменти като каталози, брошури и интернет предлагане. Он-лайн пазаруването в България все още е твърде малко у нас според проучване направено миналата годинаq което прочетох на сайта на gfk.com, но с нарастващите темпове на интернет потреблението в домакинствата това бързо ще се промени и трябва да сме подготвени. Все пак трябва да признаем, че пазаруването на дрехи от магазин е далеч по приятно и това няма да се промени.

Благодаря за статията и дано видим повече магазини за дрехи отворени и в неделя!

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News