English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Март 2018
Френската мултинационална холдингова компания PPR развива портфолио от брандове с глобално присъствие. През 2009 година нейните потребителски и луксозни брандове генерират продажби в размер на 16.5 милиарда евро. С около 73 000 служители, групата е представена в 59 страни.

Стълбовете на холдинга са компаниите Gucci Group, Рuma, Redcats group, Conforama и Fnac.

Сред известните брандове са Gucci, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen и Stella McCartney.

През първото тримесечие на 2010 година холдинга отбелязва ръст на продажбите от 1.3 % спрямо миналата година. Значителен ръст отбелязват онлайн продажбите – 14% спрямо м.г. представляващи 13% на всички продажби на групата. С 5% са увеличени продажбите на La Redoute (Redcats group) извън Франция.  За отбелязване e и силния растеж на продажбите на Gucci Group на развиващите се пазари (15%) в т.ч. и Азия, където се реализират 29% от всички продажби на Gucci Group, и ръста от 39% само за Китай.

Източник: компанията

Други материали:
Alexander McQueen с нов креативен директор
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News