Пламенни. Прогресивни. Устойчиви. В компанията Evolve, ние имаме история, която да разкажем. Една история за това, как нещата могат да бъдат различни, и за това как нещата могат да бъдат направени по различен начин.
Като бързо развиващ се производител на облекло, създавано по изискванията на клиента и с търговия, базирани в Денвър, Колорадо, компанията Evolve създава революция в относително напроменената повече от 75 години индустрия на униформите.
Основана през 2002 година, нашата компания създава дизайн и произвежда продукти с участието на клиентите - започвайки от конеца, копчетата и обработката. Ние създадохме концепция, включваща 4-стъпки, както и широка мрежа от партньори, за да бъдем сигурни, че доставките по веригата ще доставят най-високата стойност по най-сигурния и етичен път.
По този път, ние не се отклоняваме от голямата картина. Оставяме бдителни към нашето глобално съзнание. Партнираме само с тези, които споделят нашите ценности. Продължаваме да развиваме продуктите и процесите, вървейки с променящите се нужди на нашите клиенти.
В Evolve, ние вярваме, че правим нещата добре. Ние вярваме в силата на нашия бранд. Ние вярваме, че облеклото може да бъде поразително. И ние вярваме, че може да го създаваме такова, по-добре от всеки друг. За повече информация за Evolve, моля посетете нашия уеб сайт на следващата връзка www.evolveprograms.com.
Ако желаете да бъдете част от нашата еволюция, ние в момента имаме открита позиция в компанията за Директор за Развитие на Продукта.

Основни задължения и отговорности
Ролята на Директора за Развитие на Продукта е да управлява пълния цикъл на развитие на облеклата на клиентите и да го направлява за развитие, включително концепция, дизайн, сорсинг, ценообразуване, производство, тестове и инспекция. Тази длъжност (позиция) отговаря директно пред вице-президента, отговарящ за веригата доставки и контролира персонала на екипа за развитие на продукта, успоредно с това работи с доставчици, производители, програмния мениджър и продажбите.

Фактори, които могат да допринесат за успех на тази позиция
Способност да се застане начело на екипите за развитие на продукта при подготовката на творчески и развиващи се проекти за  нови и текущи клиенти.
Способност на креативен лидер в концептуализирането на колекциите за нови и текущи клиенти и за предаване тази комуникация на дизайнерите.
Комуникиране на концепцията с мострените отдели на определени доставчици, за да могат да бъдат подготвени мостри, които отговарят на концепцията.
Наличие на умения за представяне на развитието на нови продукти пред клиентите.
Възможност за директна комуникация с наличните клиенти за текущи и нови концепции.
Притежание на качества да бъде част от ръководния екип.
Способност за постигане на резултат в текущите задачи и непрекъснато усъвършенстване на процеса за развиване на продукта и процесите.

Обобщение на Ключовите Отговорности:
Да работи с клиентите и Развива (думата Evolve в превод от английски означава Развивам се) продажбен екип, който да разбира нуждите на клиентите, представя дизайн, облекла, тъкани или финиш на тъкан, които биха помогнали на клиентите в развитие на нова или налична програма.
Да управлява творческото направление на всеки един клиент и да работи с графичния дизайн и мърчандайзерите да създадат арт продукт, върху тази основа и посока.
Да захранва продажбения екип с инструменти, с които да могат да се обърнат към клиентите с нови инициативи, предложения за продукти и възможности.
Да наблюдава всички детайли от конструкцията на една програма/облекло, що се отнася до проба, кройка, изработка, функционалност и качество.
Да развива нови идеи за продукти – работейки с тъкан и дизайн, за да се пробива на нови пазари и развиват продукти спесифични за индустрията.
Да развива сътрудничество с доставчиците на тъкани и облекла и да следи за цялата комуникация.
Да проучва и инициира отношения с органично устойчиви партньори (от суровината до готовия продукт) и да осигури, че спесификациите са получени и се следват.
Да проучва нови тъкани и качества, следвайки пазарните тенденции, посещавайки изложения за вдъхновение на дизайна.
Да изучава нови възможности за рециклиран полиестер, бамбук, царевица, коноп, анти-микробни и технически финиши за настоящи и бъдещи програми.
Да подобрява и развива инструменти за проследяване процеса на развитието на продукта по жизнения цикъл на програмата, включително дизайн, мостра,тест и процес на одобрение.
Да комуникира и работи изкъсо с мениждъра на определена програма, по целия жизнен цикъл на програмата.
Да ръководи седмични или двуседмични вътрешни срещи по управлението на процеса.
Да обобщава статуса на развитие и да държи в течение всички членове на проекта за всяко ново развитие и прогрес.

Изисквания за опит:
Четири години обучение от колеж, предпочита се в направление за облекло.
Като алтернатива, равностойно образование и опит в успешно изпълнение на основни сходни задължения ще бъдат взети под внимание.
Две до пет години опит в дизайн на облекло, развитие и производствен процес.
Широки познания на тъкани, конструкция на облекло, създаване на кройки и пазарни тенденции.
Доказани възможности за успешно управление и да развива състав до десетина продуктови професионалисти.
Качества да работи независимо и ефикасно в скоростна обстановка.
Силни организационни качества и възможност да обработва едновременно няколко проекта.
Компютърни умения да включват добри работни познания на Microsoft Office, както и познание на Adobe, Photoshop, Illustrator.
Опит при международни и вътрешни пътувания (до 20% от времето е в пътуване).

Компенсация и ползи:
Заплата съизмерима с опита плюс бонус програма за представяне.
Главни ползи...
Моля представете вашето резюме и изисквания за заплата чрез апликация онлайн.
Молим не правете телефони или обаждания чрез трети лица. (край на цитата)

Четяйки тези редове, разсъждавам от следните гледни точки:
1.Мениждър-
- има ли нашата компания такива ценности;
- вграден ли е бранда в мисията на компанията;
- имаме ли силата и увереността да се изправим високо и изречем силни думи за философията ни на бизнес;
- създали ли сме подобен профил в компанията;
- създаваме ли подобни обяви.
- какъв е подтекста в понятието компенсация и каква е разликата между компенсация и заплата;
- ще пусна две обяви – в едната ще пиша само, че изискванията към кандидатите са средно образование, английски и компютър+работа в подобна фирма, а в следващата ще дам подобно описание и ще сравня качествата на кандидатите.

2.Търсещия работа
- това е компанията, за която мечтая да работя;
- колко са компаниите в България, които имат подобен подход;
- имам ли качества да отговоря на изискванията на подобна компания;
- как да напиша резюмето си, така че да покрия максимално изискваниятана тази фирма;
- какви качества нямам и какво трябва да постигна при определен план във времето;
- какви стъпки да предприема...

3.Странични наблюдатели
- ако в България има все пак някакво образование за познание по създаване продукт/облекло, дали някъде учат студентите на особеностите в конструкцията на униформеното облекло. Това е важен подсектор на индустрията за производство на облекло;
- като че ли това е интересна ниша за развитието на образованието (образователен предприемач/институция);
- на кой му пука за тези неща...

Други материали
Търси се персонал за продажби !
Обява за работа
Човешки ресурси и тяхното управление в модния бизнес
Конкурентно предимство и човешките ресурси

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs