English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Март 2018
Септември е горещ месец за българските модни фирми. Календарът е изпълнен със събития, които ще представят фирмите търсещи нови пазари на изложения у нас и в чужбина. Опитах се да намеря информация в интернет за участници в наши изложения, които са подкрепени от ИАНМСП. Не успях да намеря с лекота актуална информация за участници и техните предстоящи участия, а предимно постфактум съобщения. Зададох си въпроса дали участието на фирмите е търговска тайна и ако е такава, как тези фирми ще стигнат до клиентите си, ако тези акции не се популяризират.
Какво пречи на българските фирми и организации да промотират участието си в международните прояви. Според мен за липса на опит не може да се говори, тъй като участието ни на някои от изложенията вече е традиционно няколко години. Участието на едно такова изложение е публична информация и начин да достигнем до аудиторията, която се интересува от тези новини. Събитие, което може да увеличи нашата публична популярност и по неизброимите канали на разпространение на информацията да достигне до целевата аудитория на фирмите. Иначе може да отидем и пет пъти на една от тези изложения и пак да се върнем с празна торба за поръчки.

Така организирано, целенасочено и прозрачно работят и испански и португалски фирми и организации, на сайтовете на които може да разбереш, кога се открива процедурата за подбор на участниците, кои са подбраните участници и как се извършва промоция на тяхното участие.

Участия на наши модни фирми в чужбина:
Българско национално участие в международното изложение за бельо и бански костюми Mode City 2008 (06-08.09.2008 г., гр. Париж, Франция)
Българско национално участие в международното модно изложение CPM Collection Premiere Moscow 2008 (09-12.09.2008 г., гр. Москва, Русия)

И разбира се BGATE в София от 25 до 27 септември 2008 в ИнтерЕкспоЦентър.
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News