English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
18 Февруари 2018

На изложенията за тъкани в началото на тази година във всички световни столици видяхме предложенията на производителите за лятото на 2008 година, т.е. една година преди облеклата да се появят в магазините. 

Според информацията в световните медии и нашия сайт, публикувана и при нас на 15 май 2006 година малко преди това пламва любовта между шефа на дизайна на H&M Margareta van den Bosch и Madonna. "Освен, че сме фенове на Мадона, ние се възхищаваме от способностите и да бъде винаги начело на тренда при всичко, което тя прави". Резултата е първа колекция, която тръгва по магазините през есента на 2006.

На 7 декември 2006 година света и нашия сайт пак информират: "Мадона и Margareta van den Bosch, шеф на дизайна в гиганта H&M завършиха работата по линията "M by Madonna", която ще се появи през пролетта на 2007 година в магазините."

Някак случайно модата за пролет-лято 2007 се върна към модата на 80-те години. Някак случайно Madonna бе символът на 80-те години. Пак случайно през пролетта на 2006 година шефа на дизайна на H&M се вдъхновява от символа на 80-те, за да подготви удара през лятото на 2007-ма.

Не са ли твърде много случайностите. Или просто няма нищо случайно !

Какво следва...лятото на 2008 ! Дали ще продължи любовта на Margareta van den Bosch и Madonna. За да се поддържа интереса на потребителя, сцената трябва да бъде сменена, с нова героиня и поредния сапунен сериал. Как ще се отърве H&M от Madonna. Дали, както с лицето Kate Moss, която бе заварена да смърка кокаин, което разбира се от позицията на високия морал бе недопустимо за гиганта. Дали Madonna ще се забърка в поредния скандал по осиновяване на деца от черния континент и за H&M това ще бъде повода за раздяла. 
Лятото на 2008 ни връща към модата на 60-те. Кой "дизайнер" ще бъде подбран да оцвети кампанията на H&M ? Не, този път няма да бъде символ от 60-те, твърде достолепен ще бъде символа. Но какво ще кажете за роднинските връзки на дизайнерите и символите. Например Stella McCartney...

Всъщност, кой плаща музиката...

Хронологията Имидж мейкъри и M by Madonna.

Какво следва: Дизайнер обичат

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News