English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Април 2018

Според прочетеното на http://www.yvox.net/ и проучването на Hotwire / Ipsos MORI повече от 25 млн. души сред възрастното население във Великобритания, Франция, Германия, Италия и Испания са променили мнението си за определена компания или неин продукт, след като са прочели коментари за нея в блоговете. 34% от европейците казват, че не са купували продукта след прочитането на коментарите за него в мрежата. 24% считат блоговете за сигурен източник на информация, след статиите във вестниците (30%), но пред телевизията (17%) и имейл-маркетинга (14%). Най-популярни блоговете са във Франция, където 90% са на „ти" с тях. На последно място в Европа е Великобритания, където едва 50% от населението са чували за блогове. В Германия 55% са чували за тях, 58% в Италия и 51% в Испания.
Днес ние не може просто да си затворим очите и да кажем, че блоговете ги няма. Няколко милиона блога сформират общественото мнение. Всеки ден се раждат около 40 000 блога. Знаем, че в много от тях се разказва за неща различни от бизнеса, но някои от тях било в бизнеса или изкуствата и други сфери на интереси, набират скорост. Наскоро ви споменахме за блогове, които следят модните тенденции на улицата и имат по 3-4000 посещения дневно. Мениджъри на фирми поддържат също блогове. Там някои от тях споделят неща за управлението на фирмата, за връзките си с хората. Други разказват за продукта и неговото създаване. Трети за връзките си с потребителите. 
Добрата новина е, че за блога не е необходимо да влагаме никакви средства. За началото ни трябват само 10 минути, за да се регистрираме и открием страницата. Да не се стараем да измислим нещо, което не се случва при нас. Ако имаме визията, думите сами ще дойдат. Просто трябва да се изповядаме пред компютъра. Това ще създаде прозрачност за фирмата, което носи доверие, партньори и купувачи.
За тези, които искат да ни контрират с въпроса "къде е вашия блог ?", отговаряме:
Ние изградихме конструкцията на нашия блог на връзката http://tuneininfo.blogspot.com . Засега подреждаме някои материали от сайта, които впоследствие ще бъдат доразвити от нас и надяваме се от вас. Така ще може да се получи развитие на темите, да се уверим в правотата на дадена идея, да видим грешките си. Ще следим във времето как се развиват и други фирми. Какво е станало с фирмите, за които сме писали преди една година? Какво са направили те, за да се изстрелят при звездите, какво е станало, за да слезат на земята? Не веднъж споменаваме казаното от Дж.Б.Шоу "Ако ти имаш една ябълка и аз имам една ябълка и си ги разменим, и двамата ще имаме по една ябълка. Но ако ти имаш идея и аз имам идея и си ги разменим, и двамата ще имаме по две идеи." ...

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News