Перефразираната фраза на Сoco Chanel "модата отминава, стилът остава", използвана за заглавие на нашата статия, показва изходната точка на нашите усилия да направим този сайт полезен за нашите читатели. Няма да слагаме крайната точка, добре знаем, че знанията не търпят ограничения.
Измина една година от първия бюлетин "Извори" и няколко месеца от излъчването на сайта за познание и идеи в модната индустрия TUNE-IN. През тази година направихме завой, който ни изведе на правата. Имаше и криволичене. По пътя ни имаше и изкушения. По-големият брой посетители на порталните сайтове, на В2В форумите, на сайтовете, приличащи на телефонен указател и лъскави списания ни караха да погледнем и натам. Вместо количеството, избрахме качество, вместо еднократни посетители избрахме клубове за интереси и дискусия, вместо купон, избрахме семинари, вместо прожекторите, избрахме светлината на знанията.
През тази една година се срещнахме с много хора. Бизнесмени, дизайнери, специалисти, любители ни подсказват техните интереси. Срещи със студенти и ученици от модни училища ни вдъхновяват. Виждаме, че въпросите, интересуващи нашите посетители са практически знания и канали за реализация. Ние ще се стараем да вървим винаги с крачка напред. Когато нашите читатели се интересуват за развитието ни след влизането на страната в Европейският съюз, ние ще се опитаме да покажем не само тях, но и глобалните възможности.
Това е пътят, който избираме. Този път се определя от кръга на нашите читатели. Ние обрисуваме техния профил като широкомислещи хора, желаещи да получат нови знания в областта на модния бизнес, независимо от възраст, образование и временна позиция. И тъй като ни интересува тяхното мнение, ще се радваме ако получим статии по темите, които са предмет на разглеждане.
Очакваме вашите статии. След преглед на материала нашият редактор ще се свърже с вас.  Станете моден журналист и наш партньор, ако вече не сте такъв! Ако имате материали, статии, предложения или въпроси, молим да ги отправите на е-мейл office@tune-in.info.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs