Една вечер, за пореден път Amanda Kennedy е притеснена от презрамките на сутиена си, които се виждат под нейната блуза. Това и припомня и за очертаването на някои "неприятни" натрупвания на гърба. И докато съпруга и търпеливо изчаква обличането и, вдъхновението идва при Amanda. Тя прекроява набързо един чорапогащник, пуска го по врата си и надолу и още същата вечер се ражда прототипа на Sassybax http://www.sassybax.com/.

Изминава една година, през която Аманда се бори, както за внедряването на модела, така и със собствените си здравословни проблеми - минава два пъти през операция за отстраняване на мозъчън аневризъм. В работата се включва съпруга и, бивш адвокат, който подготвя договори с производителите. При пътуванията си Amanda ползва дома на сестра си, живееща близо да фабриките, за да може да не изразходва средства за хотели. В употреба влизат и спечелените мили от авиокомпаниите. Семейството продава къщата си, правят търг за 1500 колекционирани бутилки вино. Наемат жилище близо до летището в Лос Анжелис, за да са по-малки разходите за път до летището при пътуванията. Продават и колата си, което е доста страховито решение, когато ти се налага да пътуваш в град като Лос Анжелис. Всеки цент, който печелят отива в бизнеса. 
 
Накрая когато излиза прототипа - безшевен и без метал, при което подкрепата се извършва от микрофибров найлон и спандекс, се представят на изложение. Първите поръчки от специални бутици са за 2800 щ.долара. И скоро бизнеса поглъща семейството. "Ние живеем с него, дишаме го, мислим за него и спим с него. Събуждаме се посред нощ и не мога да спра да мисля за бизнеса. Той ме притежава." Гаража става и е още първи склад. За да се справят с първата поръчка те търсят помощта на приятели, на които се отплащат с продуктите си, нещо което правят и досега.

През 2004 година, те влизат в магазините Neiman Marcus и продължават да развиват линията, вече и с он-лайн магазин.

по материали на Enterprenuer

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs