17/07/2006
Една успешна история - Zilli

Основаният в Лион през 1965 година бизнес на ZILLI се купува от Alain Schimel, който задържа името на луксозната френска марка за облекла. През 1983 година се отваря първия магазин в Лондон на New Bond Street 140 в историческа сграда от 18-ти век. Оттогава започва световното утвърждаване на марката ZILLI.

Бранда предлага пълна гама на луксозно мъжко облекло - палта, 3/4 палта и сака, костюми, ризи, вратовръзки, обувки и кожени артикули. Главния дизайнер на бранда ни представя всеки сезон уникалнен стил, в който всеки детайл или шев носи почерка на бранда. Богатството и силата на бранда са именно в детйлите, комбинацията на материали, дори, а и не само в хастарите. "Ние слагаме много забавни неща в нашите дрехи. Те са малки секрети, само за нашите клиенти", обяснява дъщерята на Alain, Alexandra Schimel. Eдин от специалните детайли на ризите Sea Island са триигловите декоративни шевове, в комбинация с различни яки и маншети.

Представена в повече от тридесет и две страни чрез 18 магазина, 150 партньора и 12 магазина в безмитни зони на летища, изненадващо за мнозина марката ZILLI се явява експортьор номер 1 на руския пазар за миналата година. През същата година ZILLI реализира продажби за 25 милиона евро, от които 90% износ и годишно увеличение на износа за Русия от 42%. Очаква се нарастване на темпа на продажби на руския пазар и през 2006 година.

 

 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs