English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Март 2018
Зад стартиралият миналата година дизайнерски е-бутик Kindred Sole стоят две млади, знаещи какво правят момичета, Laze Lery на 21 години и Beth Widdowson на 23 години. Виждайки, какво се случва на хайстрийт, те решават да се гмурнат в дълбокото и да създадат собствена компания.

С Beth, разговаря представител на FashionUnited:
FashionUnited: Как стигнахте до идеята да стартирате Kindred Sole?

Beth Widdowson: Lizze и аз се срещнахме, докато учихме за бакалавър в специалност Моден Ритейл Купувач при De Montfort University, а Kindred Sole излъчихме през м.октомври 2009 година.

Ние работихме над нашите идеи и вдъхновения за Kindred Sole още, докато учехме. Ние и двете сме самопризнали се фанатици по обувки и се чувствахме незадоволени и разочаровани от обувките, които бяха налични на хайстрийт и онлайн в Интернет и така се роди Kindred Sole! Ние знаехме, че наистина има и иновативни и уникални брандове и в обувките, но те все пак не стигаха до клиентките, които ги очакваха.

FU: Каква е мисията на Kindred Sole?
Beth Widdowson: Мисията на Kindred Sole е да стане магазин-спирка за жени, които търсят уникални, изключителни обувки, които ще им позволят да се носят в обувките си! Също така, ние работим, за да създадем платформа за абсолвенти в моден дизайн, които да излъчат техен собствен дизайн и да създадат марка и собствен бранд.

Ние сме наистина вдъхновени за тази възможност за младите дизайнери и току-що влезнахме в шорт- листата на компанията Shell за тяхната liveWIRE Grand Idea, състезание, което ще бъде обявено в края на месеца. Тези абсолвенти, които ние изберем ще имат възможност да претворят ръчно техния дизайн в една фабрика за обувки в страната и ще могат да създадат от някои модели малки серии.

FU: Къде виждаме вашата ръка в онлайн магазина?
BW: Kindred Sole цели да направи онлайн шопинга персонално изживяване и ние вярваме, че това е компанията за нашите клиенти. Ето защо ние предлагаме за всички стоки безплатен телефонен номер за обаждане и безплатна доставка в рамките на следващия ден за всички точки в Обединеното кралство, а предлагаме и международни доставки. Всички обувки са опаковани, като подарък, така че, независимо дали правиш подарък на токчета на приятел или се самонаграждаваш, изживяваш момента да получиш красив пакет на вратата на собствената си къща. Kindred Sole е сащо така представена във Facebook и Twitter и ние активно окуражаваме нашите купувачи да влезнат във връзка с нас и по тези канали. Ние излъчихме също така вълнуващ блог за гости, където ще даваме на нашите клиенти и фанатици по обувките възможности да бъдат приобщени. 

FU: Как подбрахте вашата дебютна колекция 'Polite Eccentrics'?
BW: Нашата дебютна колекция 'Polite Eccentrics'  обещава да представи двете лица на дамската психика – по консервативния и резервиран клесически стил в контраст с по-необичайния , по-смел моден иноватор – предоставяйки рай на обувки за широка аудитория от любители на обувки! Когато избираме модели за нашата колекция, ние произвеждаме карта за настроение (по дадена тема), която ни вдъхновява и определя детайлите, бъдещите посоки и модни писъци, които ние избираме при нашите пътувания. Това изгражда гръбнака на нашата колекция и позволява на креативизма да се развива свободно.

Polite Eccentric се състои от модели на изгряващи и развиващи се дизайнери като Laura J London, както и от изделия на установени брандове като United Nude – този контраст от относително непознати таланти срещу добре познати шикозни брандове дава представа за границите, в които се движим и дава на нашите клиенти най-доброто от двата свята.

FU: Какво могат да очакват клиентите от Kindred Sole?
BW: В близък план, ние току-що излъчихме нашата дебютна пролетно-лятна колекция, наречена 'SailorShore The Riviera', която представя някои вълнуващи брандове като J Shoes и превъзходния австралийски бранд Diavolina, чийто престижен дизайнер е Robert Robert. SailorShore The Riviera е модерно противоречие на традиционните британски крайморски спомени, като 'Kiss Me Quick', което приляга на Riviera и нейните супер яхти. Тази колекция излъчва посока, и изтънчен изпипан дизайн, наред с модни уникални изделия.

Източник: www.fashionunited.com

Тагове:  магазини обувки онлайн платформа
Други статии по темата:
Жизненият цикъл на продукта и онлайн модата
Онлайн продажби на модни облекла
Онлайн пазаруване
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News