English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018

Какво може да научим от нещата "които не ни засягат". В едно съобщение на финландската групировка STOCKMANN, касещо притежателите на акции четем, следното:
През м.март 2007 година, продажбите на групата нараснаха с 43% и достигнаха 152 милиона евро. Продажбите на всички дивизии се развиха добре (очевидно фирмата не е сложила всички яйца в една кошница). Продажбите на сектора Department stores нараснаха с 52%, като във Финландия има нарастване от 63%, а в чужбина от 22% (какво се е случило във Финландия). Този изключителен растеж на продажбите във Финландия се дължи на успешната кампания по време на Crazy Days, преминала през м.март (какво може да направи една добра подготовка). Международните операции бяха успешни за всички страни (добра международна обстановка, добър екип за маркетинг и продажби). В Русия продажбите бяха увеличени, в резултат на откриването на четвъртия department store на Stockmann в руската столица в средата на м.февруари (фирмата има изключителен нюх за развитие на руския пазар, който е най-силно развиващия се пазар в Източна Европа). Очакват се резултатите от кампанията Crazy Days, вече в международен план (когато нещо върви у дома, защо да не го направим и навън).
Продажбите на Seppälä (облекла с финландски дизайн), нарастнаха с 25%. Продажбите растат с 14% във Финландия и с 64% в чужбина, които се дължат както на добрата колекция, така и на доброто време през тази пролет (когато сме си свършили работата, времето може само да помогне).
Проблемите на руската митница, които забавиха операциите на сектора Department Store и Seppälä в Русия бяха разрешени в средата на м.март и доставките за Русия, продължиха да функционират нормално (добре знаем, че финландските фирми са праволинейни и те са против корупционни схеми, които биха разрешили въпроса днес, но ще забавят развитието им утре. Ако и ние имаме стока на път за Русия, вече знаем как са нещата на руската митница).

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News