English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
22 Март 2018
Колата на куриерската служба "Светкавица" спря пред офиса на фирмата "Стил". Възпитан служител помогна да бъде разтоварена пратката от Италия с 10 ролки плат. Достатъчен бе един подпис за получаването на пратката и тя бе освободена. Управителят на "Стил", господин Шивачев не знаеше дали да пита или да си мълчи. Това ли бе цялата процедура! Дали от дясната врата на малкото камионче няма да слезе строг митничар, който да започне да изброява възможните режими, при които може да бъде разрешен вноса на стоката. Шивачев се поогледа наляво и надясно и вкара една ролка в офиса и се чудеше дали няма да го спрат отнякъде, после втора, трета и т.н. Когато и последната ролка влезе в офиса, Шивачев извика от радост и затанцува. Той вече нямаше да прави ЕАД и да следи няколко часа движението на документа между две съседни бюра на митницата по системата Crown agents. 
Шивачев се отпусна на президенския си стол, затвори очи и почна да си мечтае. Той забрави за пропуснатите възможности да борави директно с клиенти преди 1 януари 2007 година, поради усложнената логистика и бюрокрация. Пред него се отвориха хоризонти, за които той не бе подозирал. Той разбра, че за малките фирми, падането на митническия контрол бе най-големия подарък, който можеше да се получи в началото на годината. Шивачев разбра, че трябва да направи някаква голяма стъпка, за да просперира и взе много важно решение... като реши да промени фамилията си на Бизнесаро.
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News