English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Март 2018
Опитът на Роберт Батиста от България, вероятно е подкрепил избирането му за нов управляващ директор на Colliers International Albania. Компанията, добре позната и у нас подготвя въвъждането на нов магазинен парк в столицата на Албания с площ от 40 600 квадратни метра. City Park ще бъде най-големия шопинг център в Албания, разполагащ с 3000 паркинг места. Шопинг центърът ще бъде част от по-голям комплекс, включващ хотел, център за забавления и шоурум за коли.

Тирана, разположена в сърцето на страната, е пулсиращото сърце на Албания. Заедно с близкостоящия Durres, града е икономически център, концентрирал бизнес, включително чужди компании и основната част от работната албанска сила в частния сектор.

Новият шопинг център представлява добра възможност за активните български модни брандове да се настанят устойчиво на албанския пазар. Албанската модна индустрия е по-силна в мъжкото облекло, в дамската мода по-активни са дизайнерски структури. Регистрацията на нов бизнес в Албания е въпрос, решим за 24 часа.

На снимката модел на албанската дизайнерка Mirela Cici, заснет по време на седмицата на модата в Тирана на 14 април 2008 година от Reuters Photo.

Други материали по темата

Следващата стъпка - да покорим света 
Малките градове - ниша за българските модни фирми
Верига магазини - франчайзинг или собствени
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News