English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
26 Април 2018

Компаниите в определена страна се обединяват в съюзи за съвместен маркетинг на техните продукти на други пазари. Подобни структури съществуват в Португалия и Турция. От сайта Тextileweb научаваме за географското разширяване на тази световна практика в бизнеса. Новата структура е създадена неотдавна в Сингапур.

Apparel Singapore е колективна бранд индентичност на Сингапурски компании, които са доверени бизнес партньори, ползват се с високо доверие и уважeние, фокусирани са върху клиента, приспособяеми и интегрирани в техните услуги. Инициативата за колективно брандиране е управлявана от Текстилната и Модна Федерация на Сингапур (Textile and Fashion Federation Singapore, TaFf) и е подкрепена от държавни структури включващи International Enterprise (IE) Singapore и SPRING Singapore.

Apparel Singapore цели да издигне на по-високо ниво профилите на компаниите за облекло, управлявани в Сингапур и да им помогне да застанат начело в голямата конкуренция. Една от ключовите инициативи е да се подкрепят пазарните инициативи на членовете, като посланници на бранда директно на пазарите в САЩ, Япония и Европа.

Вероятните очаквания от този проект са в създаване на компании "газела", които ще имат конкурентни предимства в глобалното състезание между фирмите в модната индустрия, където скоростта на развитие вече има голямо значение. Това неминуемо ще "повлече" догонващите компании и ще ги накара да се адаптират към тази динамична обстановка.

Други материали по темата
Регионален брандинг
Консорциумът - инструмент за експорт на малки и средни фирми 
Португалия обяви целевите си пазари 
Моден компас

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News