English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Април 2018
След като изкараха по-голяма част от годината невредими, ето че луксозните марки пострадаха. Нещата се промениха и при богатите потребители, които бяха относително изолирани от икономическия срив и до този момент харчеха спокойно. Ситуацията вече е променена. Спадът, започнал от юни, през м.октомври стигна 20.1%, според измерването на MasterCard SpendingPulse, което следи потребителските покупки в магазинната мрежа и услугите.

Този спад означава лоши новини за списанията и вестниците в САЩ, които се радваха на растящите реклами от луксозните компании. Рекламните страници на топ луксозните списания паднаха до 22% спрямо предишния декември, според новините от Media Industry. Vogue например отива от 284 страници на 221 страници през м.декември.

Издателите също предприеха действия в тази посока. Condé Nast обяви, че ще редуцира Men’s Vogue от десет на две издания, намалява броя на изданията от портфолиото на Condé Nast и бюджета с 5%. Съкращения предприеха и други издатели като Niche Media и American Express Publishing.

"Това е определено среда, която повечето от нас не сме виждали", казва Ed Ventimiglia, издател но Departures. "Всеки е загрижен и объркан, и не знае какво да прави".

Издателите се опитват да убедят брандовете да удържат на техните ангажименти. Но това не е лесно, тъй като повече от половината охолни потребители са орязали харчовете за луксозни продукти, в сравнение с година по-рано, според проучване на фирмата за пазарни проучвания Unity Marketing. Доверието на тези потребители в икономиката е най-ниското от пет години насам.

По информация на nytimes.com
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News