English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
19 Март 2018

На 1 февруари 2009 година ще бъде излъчена нова колекция, плод на сътрудичество между Adidas Originals с трима от най-уникалните създатели на улична мода и модни дизайнери в света - Originals by Originals. Това са Jeremy Scott, Alyasha и Kazuki, създали поотделно мини-колекция от съкрушителни продукти в облеклото и обувките на Adidas Originals за мъже и жени, които ще бъдат налични в избрани бутици, модни местенца и магазини на Originals по целия свят за лятото на 2009 година. Всеки продукт ще носи логото на Originals by Originals, както и респективното дизайнерско лого.

Глобалната рекламна кампания на Originals за 2009 година е подготвена да бъде по-голяма, от когато и да е било и ще включва домакинството на звезди от музиката, спорта и модата.  Тя вече започна от вчера в САЩ, а в останалият свят от м.януари, но бюджета остава неизвестен.Музикалните звезди ще включват имената на Katy Perry, Estelle, Young Jeezy,Ting Tings, DMC-Darryl McDaniels, Method Man, Redman, Afra, Ryukyudisko, Russell Simmons и Missy Elliott, докато сред участващите в кампанията атлети ще видим Kevin Garnett, David Beckham, Ilie Nastase and Mark Gonzales. Дизайнерите Kazuki и Jeremy Scott също участват в кампанията.Най-силната черта на „Adidas Originals”  и особеност за различаване е възможноста на трилистния бранд да бъде свързан с живота на хората, независимо от техния начин на живот , който те имат – дали са скейтъри, рокери, артисти, музиканти или някакви спортни фенове”, обяснява  Hermann Deininger, управляващ маркетингна на  Аdidas Sport Style Division.

Следващата година маркира 60-тата годишнина от деня, в който основателя на Adidas, Adi Dassler регистрира известния и днес дизайн от три линии.
На снимката: Jeremy Scott for Adidas
Източник: www.fashionunited.com

Други материали:
Reebok определи креативната агенция

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News