English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
21 Март 2018
Събуждате се сутрин в 8 часа. Взимате душ, закусвате, чертаете мисловно плановете си за деня и се запътвате към студиото, офиса или магазина. Пътувайки пътешествието в часовете на деня продължава.
Пристигате в офиса и се заемате с електронната поща. След това се чувате с производствените мениджъри, които обикновено са на работното си място само в ранните часове на деня, преди да потънат в проблемите на производството.
В 9.30 часа имате среща с дизайнера и продуктовия мениджър в новооткрития склад за платове. Там ще подбирате платове за пронто мода.
Следват пробите на ушитите модели от предишния ден с жив модел в 11.30 часа. Обсъждане и корекции.
В 12.30 бягате за здравословна салата до близкото заведение. По улицата и в градинката поглеждате как са облечени хората.
Връщате се, за да погледнете пощата си и да отговорите на най-важните е-мейли, пристигнали сутринта.
Шефът ви очаква в 1.30 след обяд. Преглеждате продажбите и обсъждате резултатите.
В 14.30 имате среща с нов доставчик.
В 16.00 разглеждате картелите на тъканите, изпратени от италианския ви доставчик.
От 16.30 до 18 часа кореспонденция и писмена работа. Обменяте информация за изминалия ден с колеги от маркетинга.
На път за в къщи минавате през магазините да видите как вървят продажбите на вашата фирма и тези на конкуренцията.

Щрихирах един ден от живота на ангажиран в модния бизнес. Ако вие сте един от тези работещи в моден маркетинг, мърчандайзинг, като продуктов мениджър, мениджър по продажбите, дизайнер, купувач или друга дайност, споделете вашия ден с читателите на сайта. Опишете как минават вашите дни. Кои са добрите моменти, кои са трудните моменти?

Това може да направите като ни изпратите документен файл на е-мейл адрес office@tune-in.info. Читателите, чиито профили бъдат публикувани ще получат абонамент за бюлетина Извори, както и допълнителна оригинална информация по избрана от тях тема.
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News