English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
26 Април 2018
След 10 години, прекарани в Лондон, дизайнерката Ann Sofie-Back се завръща в Стокхолм, за да поеме всички продукти на дизайна, освен денима на култовия бранд Cheap Monday. Денимът остава отговорност в ръцете на създателя на бранда Orjan Andersson.

Сътрудничеството между Cheap Monday и Ann Sofie-Back е нова среща на дизайнерите на висша мода с модата на улицата. Неотдавна на Лондонската седмица на модата дизайнерката показа колекция, вероятно една от най-изумяващите от последните години. Вдъхновена от филмите на ужасите колекцията на  Ann-Sofie Back представляваше красиво свърталище на духове, където моделите дефилираха под музика на  Psycho и Halloween.

Дали именно тази колекция прави връзката на дизайнерката с бранда Cheap Monday, известен с логото си на озъбен череп ще стане ясно с нейната първа колекция, която ще се появи през пролетта на 2011 година, въпреки че дизайнерката вече допринася за развитието на колекциите лято 2010 и есен-зима 2009-2010. Очаква се с нейното присъствие да се засили колекцията в другите артикули, освен джинсите.

Преди да излъчи нейната марка и замине за Лондон, Ann Sofie-Back има зад гърба си работа и за друг популярен шведски бранд Acne.

На снимката модел на бранда, показан на седмицата на модата в Копенхаген.
по информация от Vogue други медии.

Други материали
H&M и скандинавския феномен в модата
Cheap monday
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News