English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
19 Март 2018

След стопяване на печалбите през първото тримесечие с почти 97% , групировката реши да се фокусира агресивно върху намаляване на разходите, което ще резултира до затваряне на около 1000 работни места в компанията до края на 2009 година. През това тримесечие продажбите на компанията намаляват с 2% спрямо същия период на миналата година, за да достигнат до 2.6 милиарда евро.

Реструктурирането ще включва елиминирането на едно цяло ръководно ниво. Централните структури в Европа и Азия ще бъдат ликвидирани. Една нова ритейл организация, под ръководството на главен ритейл мениджър ще дърпа конците на ритейл операциите. Ще бъде назначен нов шеф на продажбите, който ще направлява продажбите на едро. Новите позиции са все още вакантни. Към настоящия момент компанията има около 39 000 служители по света и продажбите през 2008 година достигат 10.8 милиарда евро.

По информация на Textilwirtschaft.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News