English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Март 2018

Имаме удоволствието да съобщим на нашите читатели, че сайта за познание, идеи и вдъхновение на специалисти и любители от модната индустрия TUNE IN ще бъде представен на изложението за облекло и текстил BGATE от 5 до 7 октомври 2006 г. в павилион 3 на Inter Expo Center в София.

Участието на изложението съвпада с навършването на една година от излизането на първия брой на бюлетин "Извори - Дизайн & Маркетинг", който послужи за информационна основа при изграждането на на сайта.

Сайта TUNE IN е в Интернет пространството три месеца и вече е посетен от читатели от 44 страни и 285 града по света, от които 80 града в България. До момента има 2349 посещения с 13 131 импресии, т.е всеки посетител е разгледал над 7 страници при посещение.

Най-голямото богатство на TUNE IN е неговата библиотека от над 300 страници с полезна информация, която се разраства непрекъснато. В TUNE IN няма да намерите адреси на фирми и готови рецепти за бизнес. Създателите на сайта черпят информацията от изворите на  световния опит за растеж, прилагайки го в условията на преход на нашето общество. Сайта има изключително приложен характер, което може да се забележи от дейността на фирмите абонати. Информацията на сайта е интересна и за желаещите да работят в модната индустрия като специалисти на средно управленско ниво и може да им даде необходимите стартови познания за явяване на интервю при кандидатстване за работа за редица специалности като моден мърчандайзър, в маркетинга и т.н.

Въпреки че сме пионери в подготовката на информация от такъв характер, се стараем да поднасяме нови идеи на читателите си. Установи се, че липсва интерактивната връзка между нас и читателите на сайта, както и между читателите. Досега няма нито един коментар на материалите на страниците на сайта. Поради тази причина се представяме на изложението и създаваме секции по интереси към клуба TUNE IN, където на живо ще се разглеждат различни теми от бизнеса в модната индустрия. Повече информация може да бъде прочетена на страницата "защо да членувам" на регистрационната форма.

На изложението BGATE към нашите представители ще могат да бъдат задавани директни въпроси и намерени отговори, които търсите независимо дали сте специалист или начинаещ в бизнеса. Трябва само да ни посетите от четвъртък 5-ти октомври до събота 7-ми октомври включително. До скоро !

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News