English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Февруари 2018

Когато говорим за мода, има столици, чието име не може да не споменем. Около 400 дизайнера, модели, магазини и модни къщи уважиха тържеството по присъждането на британските модни награди, което се проведе в Albert Museum, Централен Лондон.
Дизайнер на годината стана Giles Deacon, който работи в сътрудничество с Mulberry. Вивиън Уестуоод спечели дизайнерската наградата "червения килим".
Кейт Мос стана модел на годината, изпреварвайки  другите номинирани Erin O'Connor и Alek Wek. Договорите на Moss през тази година идваха един след друг. Неотдавна тя подписа изгоден договор за 3 милиона английски лири с Top Shop и собственика на Arcadia, Phillip Green за създаване на нова модна линия.
Бутикът B Store победи Harrods и Liberty и грабна наградата за магазин на годината. Joan Burstein взе награда за изключителни постижения в модата. Jonathan Saunders стана модна къща на година. Награди бяха присъдени и в категорията млад дизайнер, дизайнер на аксесоари и др.

 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News