English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
26 Април 2018

Най-дълбоката рецесия от времето на Втората световна война взима жертви на оживените търговски улици в Лондон, оставяйки един на всеки десет магазина назает, тъй като ритейлърите са притиснати до стената, ни съобщава Guardian.

Но тъй като заедно с това върви и възстановяването, опразнените магазини намират нови наематели и табелите се сменят. Нови имена планират да навлезат и отворят магазини на острова през тази година, привлечени от мащаба на пазара – ритейл продажбите през миналата година надхвърлиха 286 милиарда британски паунда.

След спада през 2009 година, харченето в ритейл зоната започна да се възстановява и при наличие на толкова много свободни магазини, наемодателите предлагат на потенциалните наематели най-добри сделки. Между големите имена, навлизащи по тази линия са американските ритейлъри Victoria's Secret и Forever 21, както и някои европейски като испанския гигант Cortefiel.

Източник: www.fashionunited.com

Други материали: Растеж на хайстрийт продажбите в Лондон

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News