English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
21 Март 2018
Глобалният дебат за бъдещето на ритейл индустрията се отлага за м.октомври 2010 година. Поради хаоса, настъпил по летищата вследствие на изригването на вулкана Eyjafjallajokull в Исландия, конгреса на ритейл индустрията, планиран да се състои през тази седмица в Берлин се отлага.

Отлагането стана факт, след като говорителите, включени в програмата не успяха да стигнат до Берлин, преди откриването планирано за сряда 21-ви април 2010 година. Организаторите се надяват, че повече от лекторите ще могат да участват в работата на Конгреса по късно през тази година. В листата на говорителите бяха включени Dr. Eckhard Cordes, Президент и главен изпълнителен директор на Metro Group; Angela Ahrendts, главен изпълнителен директор на Burberry; Hans Schmitt, старши вице-президент в Hugo Boss; Philipp Schindler, вице-президент в Google; Sarita Nayyar, шеф на направление потребителски индустрии в World Economic Forum USA; Mindy Grossman, главен изпълнителен директор на HSN Inc, както и Laura Wade-Grey, главен изпълнителен директор на Tesco.com.

Мястото на срещата, Берлин, не се променя, като окончателните дати през м. октомври т.г. ще бъдат фиксирани и оповестени по-късно. Конгресът се организира от Emap Communications, в сътрудничество с Deloitte, MasterCard и Oracle.

Източник: www.fashionunited.com

Други материали
Урагана Уилма и конвенцията на IAF
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News