English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Февруари 2018

Седмицата на модата в Ню Йорк през месец февруари 2008 година, осветяваща тенденциите в модата за сезон есен-зима 2008-2009 този път има българско участие.

Иванка Георгиев, текстилен дизайнер, бе сред дванадесетте избрани участници на Academy of Art University, показали колекции в едно от най-престижните събития в света на модата в Ню Йорк и излезе на сцената, заедно с партньорката си Soo Jung Sung, за да събере аплодисментите на взискателната публика.

Иванка подготвя десените на текстила, вложен в облеклата,  дизайн на корейката Soo Jung Sung. Тяхното сътрудничество е вдъхновено от филма Blue Swallow за историята на един от първите корейски авиатори Park Kyung-won.

Текстилната дизайнерка споява връзката с темата, прилагайки техника на мраморен пигмент, използвайки ситопечат и ръчна техника за колекцията. При създаването на десените, талантливата дизайнерка търси илюзия за птичи поглед от пилотската кабина.

fashionwindows.com


Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News