English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
23 Февруари 2018

Ако сте мениджър във фирма-производител, говорите добре английски език и желаете да научите за индустриални, дистрибуторски и бизнес практики в японската търговия на дребно, имате възможност да се включите в програма, подкрепена от Европейската Комисия. Разбира се трябва да имате за цел усвояване висококачествено производство и навлизане на японския пазар. 

Програмата за световен клас производство е вече отворена и заявки се приемат до 11 юни 2008 година. Предвижда се курса в Япония да се проведе от 20 до 24 октомври 2008 г.

Другата програма за дистрибуторски и бизнес практики има краен срок 11 декември 2008 година. Пограмата включва 5 дневен курс в Япония с интензивна програма, включително семинари и посещения на магазини, логистични фирми, търговци на едро и други.

Приблизителните необходими разходи за една седмица в Япония са около 1000 евро плюс самолетен билет. Повече подробности на тази връзка на английски език.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News