English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Април 2018

От сайта на БАПИОТ разбираме, че асоциацията има нов изпълнителен директор. Това е Мариана Манолова, която има търговски опит от IT холдингова компания, където работи около десет години. През това време изгражда и развива дистрибуторска мрежа и разширява дейността на фирмата в страната с нови офиси и персонал.
За кратко време работи в Агенция за малки и средни предприятия към МС, а по-късно и като бизнес консултант в първото finishing school  в България (училище за протокол, етикет и маниери), представителство на Швейцарска институция. С екип от  експерти в областта на протокола, бизнеса, журналистиката и  енологията  организира и провежда семинари  за усъвършенстване на фирмена култура и персонал – „Добри маниери за добър бизнес”. Има поредица публикации по етикет и маниери в издавани у нас списания и други медии.
Има опит и в издателския бизнес и участва в организацията на различни инициативи, събития и семинари.  Образованието си получава в УНСС по  „Фирмено управление и маркетинг”.

Повече за организацията БАПИОТ може да научите, като посетите сайта на адрес http://www.bgtextiles.org и връзката на нашия сайт.

------------------------------------------------------------------------
www.tune-in.info е отворен източник на знание за професионалисти и студенти в модната индустрия и бизнеса. Във времето, когато образованието за хората с интереси в модата е притиснато  в ъгъла от малкия пазар, създаването и разрастването на източници за самообразование става необходимост. Ако желаете да подкрепите развитието на модната индустрия в България, изпратете материал до нас на тема, която ще създаде размисъл и тласне младите хора с интереси в модния бизнес към високите върхове на усъвършенстване и устойчивост.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News