English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
Може би мнозина от читателите на сайта не знаят за възможността да получават материалите от сайта чрез абонамент за издавания от нас бюлетин Извори. До скоро бюлетина се разпространяваше свободно до голям кръг фирми и дизайнери от модния сектор с цел да бъдат запознати с темите, които предлагаме.
От днес фирмите и лицата, които редовно или нередовно са получавали бюлетини, без да са заявили интерес към това, няма да бъдат обезпокоявани. Бюлетини ще бъдат изпращани само на тези фирми и физически лица, които писмено са потвърдили своя интерес за определен период от бъдещето. Изданието ще очаква все повече абонати и се надяваме, че те ще намерят време да попълнят приложения въпросник, чиято единствена цел е да подобри качеството на материалите и да отговори на интересите на аудиторията. Надяваме се, че ше бъде разбрана бъдещата ориентация на сайта към интересите на хората, попълнили въпросника.
За тези, които за първи път разбират за бюлетина, прилагаме и последния брой
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News