English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
21 Март 2018
На 2 –ри септември 2010 година, испанският ритейлър ZARA ще започне онлайн търговски операции. Засега ще бъдат обслужвани пазарите на Испания, Португалия, Франция, Италия, Германия и Обединеното Кралство.

Модният ритейлър ZARA управляващ 1402 магазина по света очевидно е забелязал нарастващото търсене на модни облекла в Интернет и открива онлайн търговия, за да отговори на търсенето на своите клиенти.

Съобщението, идва от щаба на компанията-майка Inditex, чиито бизнес модел е базиран на мулти-коцептуална стратегия, оперираща с осем вече познати по света бранда. От новините разбираме също така, че Inditex са изкупили последните дялове от 22% в Zara Deutschland, с което Индитекс придобива 100% от германското си дружество, стартирало като джойнт венчър с Otto Group. В момента там работят 72 магазина на Zara и Massimo Dutti в 40 германски града.

През м.април 2010 година и в последствие в няколко мола стартираха магазини на няколко бранда на компанията в България, но е възможно тази акция също да не е директна инициатива на Inditex, тъй като на фирмения уебсайт страната ни не е отбелязана в списъка на държавите, в които те оперират с магазини.

Други материали:
Групата Inditex увеличава своя дял в Германия
Zara продължава експанзията на магазини
Навлизане на нови пазари
 
Брандове се целят в южнокорейския пазар 
Колко далеч ще стигне Inditex 
Inditex с магазин номер 3000 
И на най-добрите се случва
Stockmann и бизнеса в Русия 
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News