English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Април 2018
Кое е общото между João Costa, президента на Асоциацията за текстил в Португалия (ATP), и Manuel Pinho, Министъра на Икономиката на Португалия?

Двамата ще се изправят лице в лице на дебат за състоянието на сектора, на 10-ия форум на текстилната индустрия в Португалия. Една очаквана среща, която се реализира с участието на различни специалисти, между които е икономиста Daniel Bessa. Единият е участвувал вече във форума на индустрията. Другият, отскоро поел президенството на форума и прави първата си публична поява пред членовете на Асоциацията по състоянието на сектора. Министърът на икономиката Manuel Pinho, и новият президент на ATP, João Costa, ще бъдат главните герои на 10-ия форум на индустрията за текстил, събитие подкрепено от Асоциацията за Текстил и Облекло в Португалия.

На 26 ноември т. г. след обяд, индустрията за текстил и облекло ще събере аудитория в Citeve, Vila Nova de Famalicão, за да направи оценка на състоянието на сектора и даде визия за главната политика на индустрията за текстил и облекло (ITV), да дискутира темата "Тази "Частна марка" в ерата на марките?".

Известни специалисти ще покажат потенциала за работа с "частната марка", както и бъдещето на частните марки.
 
Javier Guerra, създател и мотор на марката El Niño, от компанията El Segredo del Mar ще говори "Как да създадем един конкурентен "клъстер" на базата на взаимно печелвиши (win-win) отношения между марките и "частната марка"? Този испански предприемач развива изграждането на своята марка в условията на португалската индустрия, като всички етапи на процеса на дизайн и производство се извършват в Португалия, и този си опит той ще сподели на форума.

Специалистът по маркетинг и брандинг Carlos Coelho ще развие темата "Светът и бъдещето на на португалските модни марки". Представяне ще направи и Manuel Teixeira, директор на CENIT – Център за текстилни изследвания, който ще направи обширен анализ на темата "Секторът за облекло и текстил в Португалия и неговото място в глобалната икономика. Актуализация на еволюцията и тенденции".

За да се завърши тази изключителна група от панелисти, Daniel Bessa, бивш министър на икономиката и настоящ президент на Колежа по Мениджмънт в Порто, ще направи финални обобщения и ще даде своята визия за настоящето и бъдещето на сектора. На финала на форума ще дойде ред и на João Costa и Manuel Pinho да завършат дискусията за състоянието и бъдещето на сектора текстил и облекло.

Източник на информацията www.portugaltextil.com

Подобни материали
Нови инициативи в региона
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News