English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
Ако търсите съмишленици, обмяна на идеи и форум за споделяне на вашите виждания, ето че имате възможност да направите това анонимно и на страниците на нашия сайт. Ако сте регистриран потребител, вие имате възможност да се логнете, ползвайки вашето потребителско име и парола. На монитора ще видите изписано потребителското си име.

За да улесним свободната обмяна на мнения, коментарите, видими под статиите, няма да съдържат информация за този потребител, а ще носят тази информация, която е добавяна при записване на коментара. Т.е. ако желаете, тук може да впишете ново, анонимно име и друг е-майл адрес, разбира се добре е да бъде валиден, за да може да получавате отзиви, отговори и коментари от други потребители.

Надявам се новата възможност да бъде използвана по-активно, така че информацията да бъде обогатявана с нови мнения, различни от тези на администратора на сайта. А това е основното желание на всички, които попълниха анкетата за очакванията си от сайта.

Ако сте забравили вашето потребителско име и парола, не се колебайте да ги потърсите от мен, чрез запитване на сайта или е-мейл до познатия ви адрес.
Коментари
Mr. Mastilo 06/11/2008 03:20
n_asito@abv.bg

Чудесна възможност Роби,
извини моя скиптицизъм, но човечето в бяло зелено и червено за пореден път ще Ахнее.. "Ах, каква добра възможност да изкажа нещо и аз!", а после само ще Пуфне.. "Пфф, да бе как ли пък не, да си давам мнението и да чета тези на някакви кривомислещи и всемислещи се за Велики, ха та аз съм повече от тях - нищо няма да споделям!".

А колко искам да греша с тези си думи, и дано да греша:)
Хайде бяло-зелено-червени човечета, престанете да бъдете пасивни очелатковци зад 17"(инчовата) си кутия и покажете какво можете, изразете какво искате - споделете го и се борете за него!
Поздрави
Мастиления

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News