English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
По информация на China Retail News продажбите в магазините в Шанхай са се увеличили 70 пъти за последните тридесет години. Съгласно цифрите, обявени от организацията на магазините на асамблеята, проведена в Шанхай, продажбите са увеличени от 5.41 милиарда на 384.7 милиарда юана (над 56 милиарда долара) годишно.

За първите осем месеца на 2008 година, продажбите достигат 220.3 милиарда юана, което представлява увеличение от 16.7% спрямо същия период на миналата година, а събраните такси възлизат на 62.16 милиарда юана, с увеличение от 23.7% спрямо предидущата година.

В момента има 12 000 магазинни вериги в Шанхай. Повечето от международните и регионални брандове имат магазини в града в различни формати. магазинната площ в града възлиза на 40 милиона квадратни метра.

Сега погледите на мениджърите на магазините се отправят към потенциалните възможности, които се откриват в магазините от втора и трета линия.

Въпросите, които се задават най-често са:

- Как да бъде развит мулти-канален модел;
- Как да бъде избрано подходящ място на магазина;
- Как да бъдат управлявани разходите на магазините в различните зони;
- Как да бъдат управлявани дистанционно дистрибуторите;
- Как да се поддържа и развива стойността на бранда непрекъснато;
- Как да се нагоди продуктовата програма в различните зони;
- Как да си подобри визуалния мърчандайзинг.

На снимката: живи модели на витрината на магазин на Miss Sixty привличат минувачите на оживена улица в Шанхай. Снимката е направена от Роберт Александрийски и както всички материали на сайта може да бъде копирана и използвана, ако бъде споменато името на автора и източника на информация www.tune-in.info

Ако желаете да направите виртуален шопинг тур в Пекин, трябва да отидете на следващата връзка и в последователност да разгледате трите части на фото разходката в знаменитото The Place на Пекин.

И още
Шанхай, азиатския Париж
Сегментиране на пазара в Китай 
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News