English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
22 Март 2018

От 20 до 23 октомври 2008 година ще се проведе най-голямото изложение за текстил в света Intertextile Shanghai Apparel Fabrics 2008, което привлича 25% повече изложители през 2008 година, в сравнение с отминалата 2007 година. Изложбената площ се разпростира на площ от 115 000 квадратни метра.

Първият ден на изложението предвижда да бъдат приети специално поканените ексклузивни купувачи, които ще се запознаят с продуктите на 729 международни и 1802 китайски изложители. Национални павилиони ще имат Италия, Германия, Португалия, Турция, Япония, Корея, Тайван, Тайланд и Пакистан. Няколко павилиона ще представят  индивидуални изложители, сред които лидери като Invista, Lenzing, Dow, Hyosung и Promos C.C.I.A.A. Милано. Един павилион ще представя доставчици на аксесоари. Новост за изложението е продуктова зона за тъкани за луксозно бельо и бански костюми.

Изложението ще бъде съпътствано от събития, сред които Trend Forums, представени от комитета за тенденции към организаторите на изложението Interstoff Asia, както и от Fabrics China. Трендови колекции ще бъдат представени и от редица водещи изложители.

Източник на информацията: http://interstoff.messefrankfurt.com

Други материали за  изложения в Китай, Модно изложение в Пекин

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News