English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Март 2018
Ново съвместно печатно издание Сезони на вестник Дева+ и електронния бюлетин Извори, разпространяван от www.tune-in.info предлага разходка из лабораторията на феномена мода, предизвикващ икономически теории, издържали с години на изпитанието на времето.  От какво произтичат тенденциите в модната индустрия, как този неспокоен в световен мащаб бизнес се превръща в доходоносно и устойчиво начинание за творци и предприемачи, какво е поведението на играчите в наблюдаваната под лупа индустрия от обществото.
Това са част от въпросите, за решаването на които ще бъдат предложени примери от най-добрата практика, резултат на натрупан опит, ще се търсят иновативни идеи, родени от усета на дизайнери и бизнесмени, ще бъдат противопоставени гледни точки. От тях хората с трайни интереси ще могат да направят и градират собствени кройки, които ще пригодят към създадената от тях организация, за да подготвят брандирането на бизнеса и да бъдат достойни участници в световния спектакъл. Най-мащабното риалити шоу привлича все по-широка и взискателна публика и участници, желаещи изграждане на устойчива екологична и социално отговорна система, прилагайки вековни естетични и етични норми.
Сезони ще се предложи на читателите на вестника и бюлетина още една въможност за развиване на дискусията и реални практически ползи. Чрез изданието Сезони материалите вече ще могат да бъдат разглеждани едновременно в печатен и електронен формат.
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News