English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
На 8 септември т.г. изтече срока, до който изложителите на Texworld можеха да представят до 8 мостри на платове във формат А-4, които да бъдат картотекирани и предложени на купувачите в сорсинг системата за търсене i-TEX, обслужваща нуждите на дизайна и продажбите по време на изложението. Достъпа до системата се предоставя на посетителите на изложението само по време на самото изложение. 

За нуждите на търсенето на купувачите организаторите са създали насоки и тенденции, по които ще бъде направена картотеката. Това ще улесни посетителите на изложението, които ще трябва да избират между близо 950 изложители и да търсят тъкани и структури, за някои от които имат и готови технически характеристики.

Texworld се провежда от 22 до 25 септември 2008 г. в Paris Le Bourget, Франция и тази година ще бъде десетата, от старта на изложението.

Тенденциите за сезон есен-зима 2009-2010, обобщени от организаторите на Texworld ви представяме във файла AUTUMN WINTER 2009.ppt, който може да изтеглите.

За повече информация www.texworld.messefrankfurt.com
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News