English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018

Вие търсите работа в маркетинга искате да се развивате в голяма компания. Току-що сте получили и зелена карта за работа в Щатите и се чудите какво да правите с нея. Ето какво ви предлага една обява за работа:

"С присъствие в повече от 100 страни по света, брандовете на Levi Strauss & Co.'s станаха легендарни с лекотата да се впишат в човешкия живот по най-комфортния начин. Как би се вписала и работата за Levi Strauss & Co. във вашия живот? Дали посвещението в превъзходство е вашия стил? Дали да бъдеш част от екип, стремящ се към високи резултати и постоянно  иновации е вашето правилно масто? Ако сте припознали в тези редове вашите желания и амбиции, направете връзка с нас за тази чудесна възможност.

Като асистент маркетинг мениджър, вие ще бъдете ключов участник в развитието, доставката и изпълнението на ключови комуникациионни компоненти, които правят възможни продажбите на нашите продукти в магазините и да се изгражда стойността на нашия бранд. В тази роля, вие ще подпомагате управление и развитието на такива работни комуникационни програми, като нашата лафстайл визия и концепция за опаковка на продукта, както и пътища за визуално представяне, резултиращи в убедително представяне на сцената и лидерство на пазара. Вие ще трябва да подкрепите също така разработването на сезонни маркетинг съобщения, включая и за магазините и поддръжката и изпълнението на дейността по маркетинг комуникацията, като рекламни кампании и други инструменти за подпомагане местата на продажби. 

Квалификация. Позицията изисква бакалавърска диплома в бизнес, комуникация или близка дисциплина плюс опит от минимум 3 до 5 години на подобна работа. Ние търсим екипно ориентирани личности, които демонстрират възможности да работят в бързо променяща се обстановка с променящи се приоритети, които имат силни умения за управление на проекти и анализ. Знания за работа с MS Office апликации, като Word, Excel and PowerPoint са необходими.

Levi Strauss & Co. е едно от най-големите имена сред брандовете, правещи маркетинг на облекло. Няма друга компания, която може да бъде аналог с глобалното си присъствие на пазарите на джинси и кежуал облекло. Нашите водещи пазара продукти са продавани под брандовете Levi's®, Dockers® and Levi Strauss Signature™. Като работодател, ние признаваме и награждаваме личните постижения и предлагаме изключително възнаграждение и компенсационни програми. Научете повече на сайта на компанията, а за да бъде взета под внимание вашата кандидатура, направете апликация онлайн."

Ако има някой, който ще потърси тази възможност за работа, се надяваме да намери публикацията в интернет. Публикувах този материал в новините, тъй като публикацията е наистина актуална. Но истинската цел всъщност е да демонстрирам отново важни моменти, някои от които са:
- Levi Strauss & Co не се определят като водещи производители на облекла, а сред водещите компании, правещи маркетинг на облекло;
- в обявата съзираме мисията на фирмата, първото нещо правещо впечатление на търсещия работа;
- очакване да бъдат привлечени хора с качества и ценности;
- предлагане изключително възнаграждение, оценявайки личните постижения;
- необходимост от екипна работа и професионализъм в променяща се работна среда;
- бранд, маркетинг, комуникация, визуални концепции са ключови думи;

Други материали
Когато специалистите не достигат
Търси се персонал за продажби !
Човешки ресурси и тяхното управление в модния бизнес
Конкурентно предимство и човешките ресурси

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News