English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
18 Февруари 2018
За тези, които могат да зададат въпрса, дали липсата на новини на сайта се дължи на земетресението в Китай, нека да съобщим, че в Пекин живота се нормализира, след обичайната първоначална паника при трусовете. А те се усетиха по-силно по високите етажи на сградите. Бях на единадесетия етаж, когато първоначално помислих, че имам световъртеж. Когато обаче щорите на прозорците започнаха да пляскат по стъклата, нямаше съмнение, какво се случва. Грабнах лаптопа, за да има откъде да ви пиша и бегом по стълбите. Китайците, които обичайно се блъскат да се качат на метрото първи, този път дисциплинирано, но с бързи стъпки слизаха надолу. Пред мен се случи едно младо момиче, което беше сложило обувки с най-високите и тънки токчета, които няма да забравя никога. Привидя ми се, че тя върви чудовищно бавно, въпреки че се движеше с общия поток. Стигнахме на улицата, където срещнах хора, не разбрали какво се бе случило.
За съжаление не така стоят нещата в провинция Сичуан, където жертвите са хиляди. Новините от световните медии отразяват трагедията. От някои градове все още няма новини. Още един ден, който ни показа да уважаваме майката природа.

Следват снимки от мястото на събитието. Моля имайте предвид, че някои кадри са шокиращи. Не се препоръчват за разглеждане и от малки деца http://www.chinadaily.com.cn/photo/2008-05/13/content_6681988.htm
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News