English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Април 2018
Започнахме нова рубрика "полезни връзки" в нашия сайт, която ще ви отвежда към страници на външни сайтове. Тази страница ще обновяваме периодически, като очакваме предложения за блогове, сайтове или статии, чиято полезност вие вече сте открили и сте готови да споделите. Ще публикуваме и заглавия за книги, доказали развитите теории и използвани в практиката. Запазваме си правото на преценка дали предложената връзка или заглавие отговаря на насочеността и съдържанието на нашия сайт. Имаме възможност да публикуваме материалите на български, английски и руски езици.
Напомняме на нашите читатели, че www.tune-in.info е сайт за познание, чиято насоченост е към модния маркетинг и дизайн. Читателите могат да ползват търсачката на сайта, за да открият информация, която ги интересува.
За предложения за нови връзки и заглавия, използвайте формата за запитване.
----------------------------------
www.tune-in.info е отворен източник на знание за професионалисти и студенти в модната индустрия и бизнеса. Във времето, когато образованието за хората с интереси в модата е притиснато  в ъгъла от малкия пазар, създаването и разрастването на източници за самообразование става необходимост. Ако желаете да подкрепите развитието на модната индустрия в България, изпратете материал до нас на тема, която ще създаде размисъл и тласне младите хора с интереси в модния бизнес към високите върхове на усъвършенстване и устойчивост. Станете моден журналист сега!
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News