English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Април 2018

Асоциацията на модни и текстилни дизайнери в България търси спонсор. В организацията,  започнала дейността си в началото на 2007 година членуват около 80 дизайнери, по-голямата част от които са млади, образовани хора, посветени на модата. Някои от тях са представени на страниците на нашия сайт, като Александър ГергиновАнтония Пашова, Вероника Вапирова, Вяра Бориславова, Георги Флоров, Нели Митева и много други. Асоциацията на модни и текстилни дизайнери в България, известна още като АБДтм има сайт, който е в подготовка на изграждане на адрес www.bulgariandesigners.com. Сайта е на български и английски езици.

Спонсорът следва да отговаря на следните условия:

Да бъде изявен лидер в дейността си.
Да има чисто минало, прозрачно управление и визия за бъдещето.
Да цени и развива дизайна и иноваторството.
Да прилага и промотира достойни и справедливи условия на труд в дейността си и извън нея.
Да има стратегически цели за устойчиво развитие на обществото.

Да не е свързан с дейност, уронваща престижа на дизайнерската професия.

Спонсорът ще получи място за постоянен основен банер на сайта на АБДтм, както и в дясната колона на нашия сайт (120х80). Логото му ще бъде поставено на всички значими събития на организацията като пресконференции, семинари, модни събития, ревюта и други. Предложенията ще бъдат степенувани, съобразно тежестта на предложението. На по-дългосрочни предложения ще бъде дадено предимство.

АБДтм е регистрирана по закона за юридическите лица с нестопански цели през 2004 година и разполага с банкова сметка за разплащания. Нейн председател е Теодора Момекова, дългогодишен и уважаван дизайнер, преподавател в НБУ. Управителния съвет на АБДтм включва още Нели Митева - зам.председател, Яна Дворецка - говорител (преподавател по мода в НБУ), проф. Анна Бояджиева (преподавател по текстил в катедра Мода на НХА) и Светла Димитрова. АБДтм е редовен член на Българската Асоциация на Производителите и Износителите на Облекло и Текстил.
Предложения или уточняващи въпроси могат да бъдат изпращани чрез формата за запитване на нашия сайт.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News