English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
23 Февруари 2018

От 24-ти до 26-ти февруари ще се проведе поредното изложение за спорт на открито ISPO CHINA 2008, като сезона на фокус е зимата 2008/2009 година. Както се разбира от името, изложението се провежда по формулата и със cъучастието на германските организатори MMI – Messe München International на съименното най-голямо в света изложение за спортни артикули в Мюнхен.

Около 300 изложители от 20 страни ще вземат участие в изложението, като национални щандове ще имат Италия, Испания, Южните Тироли, Скандинавия и Великобритания.
Италианските изложители са едни от многобройните. Тук са Tecnica Group, Kong, roces, Mico, ER.Rovera, Bruqi, Colmar, Bailo, Masters, Kong, Carrera и други. Сред испанските фирми ще видим Buff, Actual Colors, Bestard, Diroca, Mund, Munich. Сред скандинавските имена виждаме Hanwag, Fjällräven, Halti, Light My Fire. Британците са представени от PIL Membranes, Harrows, и Karrimor. Други брандове са Northland, High Rock, Millet, Wolverine и не най-накрая Gore-Tex. Някои от изложителите като Colon sports  са вече на пазара в Китай от 2006 година с два магазина и планират да открия нови 40 магазина до 2009 година. Не липсват и американски, германски, португалски и разбира се китайски изложители.

Изложението практически започва от 23-ти февруари 2008 (събота) със съпътстващото събитие China Outdoor Retailing Conference (CORC), което ще изследва растежа на китайската индустрия за спорт сред природата. Очаква се, че в конференцията ще вземе участие David Matz, president of Grassroots Outdoor Allience (GOA), САЩ.
На следващия ден (неделя) започва същинската работа на изложението, като наред с модното шоу, което ще се провежда два пъти на ден ще се проведе и Global Trend Seminar, с лектор от WGSN. Работата по модните тенденции ще бъде продължена и на 25-ти февруари чрез Promostyl Trend Barometer. Отделно ще текат и други семинари по теми за парливата в Китай защита на интелектуалната собственост.

Източна Европа ще бъде представена от една чешка фирма, България няма да има представител сред изложителите. Може би е време Агенцията за насърчаване на малките и средни фирми в България да забележи кои са перспективните пазари и вместо да предлага подкрепа на българските фирми на рецесиращия американски пазар, да насочи фокуса към китайския пазар, разбира се и ако българските фирми свалят тъмните си протекционистични очила и погледнат в тази посока като на възможност.

-------------------


www.tune.in.info е отворен източник на знания за модната индустрия. Информацията се предлага на маркетолози, мениджъри, иноватори и дизайнери в модната индустрия и бизнеса, които следва да я пречупят през призмата на техните дългосрочни цели и стратегически маркетинг планове.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News