English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Февруари 2018
Асоциация на модни и текстилни дизайнери и Българската Асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил организират семинар за модни тенденции есен-зима 2008/2009 година.
Лектор: Г-жа Мара Михел - дизайнер, директор на германския съюз на модните и текстилните дизайнери.
Семинара ще се проведе на 6 октомври 2007 от 10 часа в зала Руен на Интер експо център, по време на Балканското изложение за облекло и текстил BGATE 2007.
Регистрация се извършва на е-мейл: association@modesigners.com или на association@bgtextiles.org . Такса за участие 15 лева на участник.
За да избегнат двойно таксуване, участниците в семинара могат да се регистрират на адрес http://www.bgateexpo.com/bg/Registration/. Регистрацията им дава право на безплатен вход, само на изложението, но не и на семинара.
Членовете на двете асоциации и изложителите получават безплатен вход за един участник и за входа на изложението и за семинара, ако извършат регистрация на http://www.bgateexpo.com/bg/Registration/ и потвърдят по мейла участието си в семинара.
Коментари
Mr. Mastilo 02/10/2007 22:56
n_asito@abv.bg

Съветвам всички които се интересуват от модните тенденции и се занимават в сферата на тяхното проучване като основно средство за направата на свои колекции и прочие и прочие - общо взето запленените от думата Мода.... Да посетят семинара с лектор Мара Михел - определено ще им хареса и ще научат доста! А след това разбира се следващата спирка нека бъде и изложението BGATE 2007 - там може да останете и потресени!
Заслужават си вниманието и двете събития:)

Mr.Mastilo

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News