06/08/2007
Техника, иновации и творчески дух в Милано

Дванадесетото издание на Samab - международното изложение за иновации в технологиите и системите за модната индустрия ще се проведе между 11 и 13 септември т.г. в изложбения център Fiera Milano City в Милано. Целта на организаторите от Senaf е да наложат изложението, като едно от значимите събития в бранша и да представят своите продукти и услуги на по-широка аудитория. Очаква се силно международно участие на изложението, което ще следва тенденцията от 2004, когато в изложението са участвали Румъния, Испания и Франция. Посетителите са обичайно собственици на компании, производствени инженери и мениджъри продукция.

Събития в програмата на изложението

Иновациите, техниката и творческият дух ще бъдат мотото на събитието. Иновациите в текстилната индустрия ще бъдат анализирани на конференцията организирана от TexclubTec като ще бъде обърнато внимание не само на европейската текстилна индустрия и състоянието на пазара, но също така и на иновациите в индустрията и новите продукти.

Качеството ще бъде основният фокус на конференцията, организирана от Antia (Национална асоциация на инженерите в текстилната индустрия). Качеството, като основна характеристика на италианското производство, ще бъде анализирано от процеса на механизация на производството до самия завършен продукт.

Творческият дух ще даде старт на изложбата, организирана от IACDE (Международна асоциация на дизайнерите на облекло), която ще обедини два на пръв поглед далечни свята - на модата и на стъклото.

Други интересни събития в програмата на изложението ще бъдат колекцията „Облекло за дома" на Studio Auriga и изложбата, посветена на интериорния дизайн, организирана от известното италианско училище за мода Institute Carlo Secoli.

Лайт мотивът на изложението ще бъдат допирните точки на модата със света на машините и техниката и предимствата за индустрията, които произтичат от тяхната комбинация.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs