English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Март 2018

В бизнеса с "облекло за плажа" темата на H&M тази година е Австралия. Но няма как един континент да предизвика толкова много потребителя, колкото и екзотична да ни се струва природата, трябва да има интрига. И тя не липсва в лицето на музата Kylie Minogue.

Шефа на дизайна в H&M Margareta van den Bosch очевидно има много голямо сърце. Тя обича Madonna, сега разбираме, че обича и Kylie. "H&M loves Kylie", в превод H&M обича Кайли е част от новата линия за бански костюми на компанията, които ще се продават в магазините в средата на май.

Не е пропуснато нищо в маркетинга, знаем че Кайли направи едно голямо завръщане, след като се пребори с коварна болест. Кампанията на H&M предвижда да дари 10% от парите, вложени в програмата "облекло за плажа" на фондацията WaterAid, за осигуряване на чиста вода на най-бедните райони по света.

Повече за H&M и "лицата" на компанията в Подреждане на събития и въпроси.

Коментари
Mr. Mastilo 23/03/2007 23:44
n_asito@abv.bg

Да, време беше Кайли да се завърне по някакъв бляскъв начин. Казват че е "stylish woman" и вероятно заради това, че е една от "най-добре обличащите се жени" както се твърди, Кайли е избрана и за лице на новата морска, ако мога така да се изразя кампания на H&M.
Интересно би било да се види и цената на банските костюми, като не забравяме факта, че тениските на H&M нямат и $5. И все пак макар и новата им бански линия да е отново на достъпни за цялото човечество цени, благотворителността и щедростта на H&M е огромна, 10% от приходите ще бъдат отделени за "водна помощ" WaterAid-a ... е, найстина charity. :)
Защо не са повечето марки на принципа на H&M? :))) Е тогава пък надали щеше да е интересно и въобще да имаше някаква печеливша конкуренция.

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News