English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
24 Февруари 2018

Когато човек встрани от дизайна на дрехи, като например Сара Джесика Паркър създаде модна линия си задаваме отново въпроса, какво представлява феномена мода. Разбираме, че мнозина от нас го носят в себе си. От тук нататък остава възможността да го запазим за себе си или да го представим в обществото,  съответно да се опитаме да въздействаме и на определена целева група.
След като усети въздействието върху половината от обществото чрез филма "Сексът и града", любимката на жените Сара Джесика Паркър реши да използва горещата връзка. Миналата седмица тя представи дебютната си линия като дизайнер, наречена Bitten.

Нейната загриженост за почитателките идва от терзанията на дамите, че обличайки се стилно, вечер се укоряват, че са похарчили цяло състояние за скъпи дрехи. Цените на ежедневните облекла от колекцията, ще започнат от 20 долара и ще се продават в САЩ след 7 юни т.г.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News