28/02/2007
C&A в партньорство с Wehkamp - нидерландския каталожен гигант

С&А и Wehkamp са подписали дистрибуторско съглашение. Според очакванията, С&А ще продава част от облеклата си чрез каталожния търговец Wehkamp (www. Wehkamp.nl).
Edwin Fafié от ръководството на С&А - Нидерландия не отрича новината. Той потвърждава, че този стратегически ход касае дистрибуторския канал на Wehkamp. Източници, близки до Wehkamp, също не отхвърлят информацията, че онлайн магазинът от гр. Зволе ще продава облекла на С&А.
Липсват допълнителни уточнения от страна на партньорите, тъй като предстои да се проведе прес-конференция идната седмица, по време на която ще бъдат известени подробности около съглашението.

В офисите на главния конкурент Neckermann изцяло липсва информация за «флирта» между С&А и Wehkamp. Jacky Lambert, ръководител на отдела за Управление на връзките с клиентите, реагира изненадано: "По отношение на ценовата категория, аз намирам С&А по- подходящи за Neckermann". Тя намира за забележително решението на С&А да използват канала за дистрибуция по пощата. "Това може да се използва и в обратна посока. Ние сме също способни да отворим магазини за облекло. Но това не съвпада с плановете ни."
Neckermann няма планове за дългосрочно коопериране с магазини за мода. Може би H&M биха били подходяща опция? Lambert: "Не, те вече са започнали със собствен онлайн каталог."

Чрез Деница Пейчева от източник: Zibb - http://www.zibb.nl/

Повече информация за пазара може да получите
В Холандия франчайзинга подлежи на развитие
Пазара на връхно облекло в Холандия.

Избора днес е: Верига магазини - франчайзинг или собствени 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs